Beker van Vlaanderen 2013 en selectiewedstrijden voor WK Feeder 2014

Dat Verpa goede Nederlandse vissers onder zijn hoede heeft wisten we, maar niet alleen in Nederland, ook in Belgie vist men goed onder de Verpa vlag.

Neem nou Staf Van Gastel. Ondanks zijn drukke zaak viste hij de afgelopen tijd erg intensief en niet zonder resultaat. Hij deed o.a. mee aan de Beker van Vlaanderen. dit zijn van oorsprong 5 wedstrijden maar helaas kon wedstrijd 4 niet doorgaan. De andere 4 wedstrijden telden allemaal mee in deze competitie. Deze competitie kan je vergelijken met de Nederlandse Topcompetitie feederen. Staf viste een constante reeks en met 9 punten en 26.76 kg werd hij verdiend eerste.

Samen met de andere leden van het Verpa/Geers feeder team heeft Staf ook meegedaan aan de selectiewedstrijden voor het WK Feederen 2014 in Ierland waarbij de eerste twee zich rechtstreeks plaatsen voor deze finale. Deze selectiewedstrijd werd volledig gedomineerd door het team. staf werd 1e, Benny Mertens 2e, Michel de Bruyn 3e, Kris Huybrechts 4e en Wesly Wuyts 5e. Allen vissend voor Verpa/Geers. Echt een superuitslag en Verpa/Geers feliciteert deze mannen.

Hoe zouden zij het doen in Zuid-Afrika?


staf.jpg - 9.43 Kb