Open deur dagen  2014

Na het succesvolle proef ballonnetje van vorig jaar hebben Geert Pakvis en zijn vrouw Marjolein dit jaar wederom de open deur dagen gehouden. Zaterdag j.l. was de eerste dag en alles was tot in de puntjes voorbereid. Samen met de andere medewerkers werd de fabriek aan kant gemaakt, presentatie materiaal gereed gezet en de showroom ingericht. Bijna alles op orde.....Behalve het weer. Voor het eerst in twee jaar lag er 's morgens een dik pak sneeuw en de weg was erg moeilijk begaanbaar. Zou hierdoor de eerste dag een flop worden?

Blijkbaar zijn vissers niet te beroerd om toch sneeuw en ijs te trotseren om de fabriek van Verpa-Geers een bezoek te brengen. Tegen alle verwachtingen in stonden om half 10 de eerste bezoekers al voor de deur. Na een helse rit van ruim 3 uur stond er een groep Duitsers te popelen en vanaf dat moment bleven de bezoekers met enige regelmaat toestromen.

Zelf begon ik met een toer door de fabriek. Een gezellige gemengde groep bestaande uit Belgen, Hagenezen, Nederlands jeugdkampioen Nick met z'n vader en leden van mijn eigen team Moordrecht. Bij de diverse stands vertelde Geert enthousiast over zijn produkten en wat je er allemaal mee kon doen. Voertjes, leem, geurtjes en kleurtjes, alles kwam aan bod en er werden ook veel vragen gesteld. De groep was erg nieuwsgierig en tot slot liet Arco zien hoe de voertjes werden gemengd en verpakt.

Na deze uitgebreide toer konden we opwarmen in de koffiecorner waar je kon bijkletsen met mede vissers. Het team van wereldkampioen Lud Wever was ondertussen aangekomen en het was erg gezellig. Daarna kon je rondstruinen door de showroom en bekijken wat je allemaal nog nodig had voor het komend seizoen.

Mijn teamgenoten en ik zelf vonden het een leuk dagje en hopelijk wordt het komende maandag en dinsdag ook weer een komen en gaan van gasten. Onderstaand een kleine foto-impressie.


opendag1.jpg - 121.81 Kb

opendag2.jpg - 112.92 Kbopendag4.jpg - 117.52 Kb

opendag3.jpg - 109.39 Kbopendag5.jpg - 152.33 Kb

opendag6.jpg - 110.00 Kb

opendag7.jpg - 138.93 Kbopendag8.jpg - 129.24 Kb