WK feeder vissen 2014 de eerste wedstrijddag

wk1907a.jpg - 84.49 Kb

Vandaag is het kampioenschap van start gegaan. Na een ontspannen ontbijt zijn Cees en Jan gaan loten. Vandaag hebben we hoofdzakelijk Theo gevolgd. Hij zat op C12, een waardeloze stek. De eerste twee uur ging het niet best. Het eerste uur twee en het tweede uur 9 stuks Helaas alleen kleine vis en nog steeds geen grote. Het derde uur liet Theo zien waarom hij geselecteerd is. Met 18 stuks ving hij meer dan de vissers om hem heen en het lukte hem om op deze kansloze plek 12 punten te halen.

wk1907b.jpg - 120.16 Kb

Arnout, Peter en Leo hadden een topdag. Alle drie deden ze mee om de eerste plaats maar helaas lukte dit net niet. Alle drie viste ze een tweetje. Dirk viste ook prima en had een 6. Totaal dus 24 punten. Net 1 punt achter Ierland maar ruim achter koploper Engeland die maar 11 punten hebben. De Nederlanders staan 14 punten voor op de nummer 4,  Frankrijk dus een top drie notering zit er wel in en misschien nog wel meer.

Onze Belgische vrienden hadden een off-day alleen Staf van Gastel viste een tweetje maar de rest liet te veel liggen. Jammer.

wk1907c.jpg - 71.85 Kb

De temperaturen waren vandaag in Hoek van Holland 36.5 C, In Ierland moesten ze het met de helft doen en veel regen. Morgen zal Henk acte de presence geven en Theo vervangen. Kan hij net zo stunten als vorig jaar? We wensen hem en alle anderen morgen veel succes.