WK feeder vissen 2014 deel 3

Na de WK voetbal en fish O'mania is het nu de beurt aan WK feedervissen voor landenteams en individueel. Het Nederlandse feederteam is van het weekend aangekomen in Ierland en alleen is het nu nog wachten op coach Jan, die maandag pas aankomt omdat hij ook coach was van onze mannen Jurgen en Dieter die meededen aan Fish O'mania en dit er niet onverdienstelijk deden.


arnout.jpg - 232.18 Kbdirk.jpg - 204.04 Kb

De vissers die ons land zullen vertegenwoordigen zijn de volgende: Peter v/d Willik, Arnout v/d Stadt, Dirk Ekkelenkamp, Leo Koot, Theo Lijerik en Henk Roskam. Het team zal verder worden bijgestaan door Frank v/d Schaft, Marco Hofman en Geert Pakvis. De coach is Cees Rijerkerk totdat hij na het weekend het stokje zal doorgeven aan Good old Jan van Schendel.

leo.jpg - 175.22 Kbpeter.jpg - 165.68 Kb

Zaterdag, de dag na aankomst hadden de mannen een vrije dag en wat ga je natuurlijk doen op je vrije dag?? Natuurlijk....... Vissen. Er werd al lekker gevangen en de vangst bestond hoofdzakelijk uit voorn en skimmers. Deze dag werd ook gebruikt om te kijken of al het materiaal in orde is en werden de eerste proefvoertjes getest. Dit zal zo de gehele week doorgaan totdat uiteindelijk de juiste tactiek met bijbehorende voertjes en aas wordt bepaald.


theo.jpg - 189.86 Kbwkbier.jpg - 267.36 Kb

zondag werd de eerste officiele handeling verricht. Cees heeft het team ingeschreven en mogen we meedoen. Hier werd uiteraard een biertje op gedronken en die smaakte prima. Op naar de eerste trainingen en we houden u op de hoogte.