Officiële opening visvijver "De Sprong"

Vandaag, tweede pinksterdag, was het eindelijk zover, de officiële opening van visvijver de Sprong. Er was kosten nog moeite bespaard om dit tot een groot succes te maken. Er was een springkussen voor de kinderen , die tevens allemaal een ijsje kregen. Er stond een frietkraam die de snacks verzorgde. Er was een gekoelde tapwagen geregeld , waar dorstig van werd geprofiteerd.. Iedereen kon vanaf 7.30 opbouwen , om 9 uur... was er een gezamenlijk ontbijt met heerlijke broodjes voor alle demonstranten. Inmiddels was de wethouder van Boxmeer gearriveerd. En om even over 10 uur was het eindelijk zover. Patrick Nillissen deed het woord namens de eigenaren van de Sprong , waarna de wethouder het overnam. Hij prijsde de initiatiefnemers voor het geweldige resultaat van een jaar hard werken aan deze prachtige vijver.
de sprong 090614_a.jpg - 199.29 Kb
De kinderen van de initiatiefnemers mochten het lint vasthouden, waarna vervolgens de wethouder het mocht doorknippen.. Daarna werden de stekken ingenomen en niet veel later stonden de eerste hengels al krom en werden de eerste karpers geland. Rond de middag dreigde het weer nog enig roet in het eten te gooien , maar gelukkig viel het mee en klaarde het snel weer op en kon iedereen weer verder vissen. Wij van visvijver de Sprong willen iedereen bedanken voor hun komst. En hopen jullie nog vaak terug te zien op onze vijver.
de sprong 090614_b.jpg - 355.46 Kbde sprong 090614_e.jpg - 363.88 Kb
de opening van de visvijver de Sprong was ondanks de ene onweersbui toch een succes. De organisatie was super en vele vissers kwamen voor dit feestje uit Duitsland België en ook Holland. Er werd natuurlijk ook gezwommen, super dag gehad . (Geert Pakvis)

de sprong 090614_f.jpg - 310.80 Kbde sprong 090614_g.jpg - 453.16 Kb
Alain en Antoinette Goverde willen iedereen bedanken die vandaag op vis vijver de sprong aanwezig waren bedankt was zeer gezellig ook namens Christien van Breugel bedankt