Nederland-Belgie op de Sprong

Een dagje vissen op 23 mei met mindervaliden. Tevens een mooie uitwisseling tussen Nederland en Belgie.

10 mindervaliden uit Nederland kruiste de degens met 10 mindervaliden uit Belgie. Deze wedstrijd werd gehouden op het visrijke water De Sprong te Boxmeer. We werden hartelijk ontvangen en het was er goed toeven. Zowel het natje en het droogje als wel de visvangst.

We danken Verpa-Geers voor het ter beschikking stellen van voer en pellets. Tevens bedanken we De Sprong voor het ter beschikking stellen van de visvijver en Glaudemans voor het ter beschikking stellen van de maden en wij danken ook nog de Fishing Dutchman.

Verder gaat onze dank uit naar het team Verpa/Geers, naar Kees v/d Broek en Leon van Weerten Ed Willems voor het ter beschikking stellen van hun vismaterialen, hun kennis en hun hulp aan de waterkant.

Het landenklassement is gewonnen door Belgie en individueel was er een Nederlander op de 1e plaats. De mensen hebben een geweldige dag gehad, zij waren er zeer over te spreken.

Iedereen heeft vis gevangen, deze varieerde van 20 kilo tot 4 kilo.

280514_de sprong.jpg - 149.00 Kb

Op bovenstaande foto ziet u Marcel Schapendonk en Kees vd Broek. Aan de onderstaande foto's is het wel duidelijk dat iedereen een topdag had.


de sprong minder validen_1.jpg - 80.73 Kbde sprong minder validen_2.jpg - 94.17 Kb

de sprong minder validen_3.jpg - 117.61 Kbde sprong minder validen_4.jpg - 80.83 Kb

de sprong minder validen_5.jpg - 81.49 Kbde sprong minder validen_6.jpg - 90.78 Kb