Teleurstellende eerste dag

Zoals ik gisteren al aangaf is de loting en de toegewezen stek erg belangrijk en daar moet je een beetje geluk mee hebben. Het geluk was het Nederlands team niet gunstig gezind.

zuid afrika 23 nov 4.jpg - 49.45 Kb

Het viel niet mee vandaag,we hadden het niet goed op de rit en veel pech. Theo kon geen vis binnen krijgen, veel takken in het water. Marco loste 4 vissen,maar we hebben morgen nog een dag. Arnout v/d Stadt staat er met een 6 nog het beste voor. Dirk een 8 ,Leo 11 ,Marco en Theo 13 punten. We gaan morgen keihard verder om de schade te beperken.


zuid afrika 23 nov 3.jpg - 56.79 Kb

Door de matige vangst van de wereldkampioen van 2012 weten we het bijna zeker, er komt een nieuwe wereldkampioen. De vraag is alleen : wie. Het was vandaag Zuid Afrika die vandaag  iedereen verraste en liet zien hoe je hier moet vissen. Met 3 keer een 1, een 3 en een 9 gaan zij met 15 punten aan de leiding. Zij wisten 152 vissen met een totaalgewicht van 153 kilo te vangen. Zij worden gevold door de sterke Engelsen en de Hongaren. De Belgische ploeg doet het met een 6de plaats uitstekend.


resultatendag1.jpg - 86.54 Kb

 

Ik heb nog geen uitslag tot mijn beschikking maar we weten wel dat het Belgische team er goed voorstaat. Ook het Engelse, Duitse en Hongaarse team wensen we veel succes. Good luck tomorrow for the English team, viel gluck fur die Deutsche mannshaft en sok szerencsét a magyar csapat (hongaars).


zuid afrika 23 nov 1.jpg - 45.50 Kbzuid afrika 23 nov 2.jpg - 54.87 Kb