Welkom op Verpa-lokvoeders.nl ,

 

Verpa heeft op de beurs in utrecht , een groot succes gehad met hun nieuwe gelanceerde karper-range  Babarian Carp. Zodoende was de beurs voor Verpa een zeer groot succes . Grote tijgernoten trokken veel bekijks , evenals de zwarte en witte .

De hennep trok veel wenkbrouwen omhoog , en veel bezoekers geloofden niet dat er zoveel hennep kon kiemen .

 

Geintresseerden kregen dan ook een handje droge hennep mee , om te zien dat wij niks gesoorteerd hadden , en volledig achter onze produkten staan

 

Daar wij echt een groothandel zijn en niks verkochten op de beurs , zijn er veel flyers meegenomen , met ons advies om aan de plaatselijke hengelsport winkelier te geven en contact op te nemen met Geert Pakvis .

 

Winkeliers die een flyer krijgen van hun klanten , kunnen geheel vrijblijvend contact opnemen met Verpa (zie contact rechts )

 

Wat veel winkeliers zich mischien niet weten is dat Verpa elke grondstof leverd , kant en klare mixen alsmede lose ingredienten , denkt U mischien ik zoek bv. gemalen stroopwafel en of peperkoek ( alles zelf gemalen ! ) , zoek U dan niet verder maar neem contact op .

 

al uw lokvoerders en ingredienten onder 1 dak , 1 aanspreek punt , 1 telefoonumer , en de zekerheid van Vers bij Verpa .


 

aan de site word druk gewerkt , binnen zeer korte tijd zal een complete lijst van ons assortiment online staan ,

Verpa heeft niet alleen zoals al aangegeven kant en klare produkten , maar bv ook uw : polenta, gries,koekjesmeel ......  elk product wat in de hengelsport gebruikt word is voorradig .