Top prestatie van Erik en Berry

Afgelopen weekend werd de bekendste nachtwedstrijd van Nederland gevist: de 24 uurs van Wout van leeuwen. tijdens de loting in de zaak van wout van Leeuwen was heel bekend Nederland aanwezig en onder de bezielende leiding van Marcel en Sjaak werd er de loting verricht en kon de wedstrijd beginnen. Wij, van Team Moordrecht, deden mee met drie teams en hadden er zin in.


vlaardingse vaart_3.jpg - 217.36 Kb

Koos en John zaten op een kansloze plek. Zij konden geen vis vangen zowel met de vaste stok als met de feeder. Wel trokken zij rond etenstijd de aandacht van veel andere vissers. De geur van gebakken spek en hamburgers bleef nog lang hangen in de neuzen van vele. Hans en Ron zaten middenin de haven van het Bommeer. Uit dit vak komt meestal de eind winnaar zo ook nu. Ron kon 's nachts aardig vis vangen maar was niet opgewassen tegen de topstekken in dit vak. Zij vingen ruim 35 kg en werden hiermee vijfde in het vak. De eindwinnaars hadden 56 kg.


vlaardingen2014.jpg - 144.15 Kb

De beste prestatie van Team Moordrecht komt op naam te staan van Erik en Berry. Toen zij op hun stek aankwamen maakte Erik een vreugdesprongetje. Dit was exact de zelfde plek waar Erik zat toen hij de eerste ECO cup won, eind april. Zij wisten dus precies hoe zij deze wedstrijd moesten aanpakken om deze wedstrijd succesvol af te sluiten. Door 24 uur lang geconcentreerd en scherp te vissen lukte het hun om alle concurrenten (lees: Nederlandse toppers) uit hun vak voor te blijven. Zij viste hoofdzakelijk met UK bream, Feeder geel en method mix. Zij wonnen ruim hun vak met 32 kg en konden en mooie prijs ophalen tijdens de prijsuitreiking.

Als je in staat bent om twee jaar op rij je vak te winnen kunnen we er niet meer onderuit. Dan behoor je ook bij de top. Erik en Berry, van harte namens Team Moordrecht en Verpa.


vlaardingse vaart_2.jpg - 90.65 Kb